Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Dobrodošli na edinem slovenskem portalu ponudnikov storitev avtomobilske industrije www.AvtoPonudbe.si. Preko naše spletne aplikacije lahko na enostaven in hiter način pridobite brezplačne ponudbe za različne kategorije s področja vzdrževanja in popravila vozil. 

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.avtoponudbe.si. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.avtoponudbe.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine portala avtoponudbe.si.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.avtoponudbe.si so informativne narave.Ustanovitelj Avtoponudbe.si Rok Taušič se bo trudil za najboljše možno delovanje www.avtoponudbe.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.avtoponudbe.si. Vsi uporabniki uporabljajo www.avtoponudbe.si na lastno odgovornost. Niti Rok Taušič  niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.avtoponudbe.si ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.avtoponudbe.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Rok Taušič tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Rok Taušič ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe www.avtoponudbe.si.
Rok Taušič se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.
Ustanovitelj Rok Taušič lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.avtoponudbe.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.avtoponudbe.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.
Rok Taušič ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.avtoponudbe.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost ustanovitelja portala avtoponudbe.si za vse primere izključena.
To pravno obvestilo lahko ustanovitelj portala kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.
Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.